Parketrenovatie

Door het dagelijks gebruik van uw parket zullen er sporen van slijtage zichtbaar worden. Putten en krassen in het hout, versleten vernislagen, vlekken, verkleuring, … Tijd om uw parket te laten renoveren. Hiervoor doet u het best beroep op een vakman. JS Parket heeft jarenlange ervaring in het renoveren van parket.

Opschuren

Om uw parket te renoveren, schuren we met professionele toestellen de houten planken terug glad. Hierbij verwijderen we de bovenste laag van uw parket en bent u verlost van putten, krassen en vlekken. Daarna kunnen we uw parket behandelen met een kleur en afwerking naar keuze.

Nabehandeling

Na het renoveren van uw parket is het belangrijk om uw hout te behandelen met de juiste onderhoudsolie. Afhankelijk van de gewenste afwerking kunt u ook kiezen om het parket te lakken, oliën, vernissen, … De behandeling die u toepast zorgt voor een verschillend eindresultaat.

Wenst u een gratis offerte binnen de 24 uur? Contacteer ons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest

Recente blogposts

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *