top of page

Renovatie parket

Een parketvloer is altijd stijlvol en straalt warmte uit. Om die twee kenmerken te behouden is het belangrijk dat u die vloer goed onderhoudt. Reinigen en schuren kunnen al veel doen, maar nu en dan dringt een grondige renovatie zich toch op. En dan zit u bij JS-Parket goed, want wij doen het allemaal.

 

Iedereen kent het wel: met blote voeten op een lekker warme parketvloer lopen. Maar soms kan het ook flink afkoelen in uw woning of kantoor. Voeg daar nog eens de wisselende luchtvochtigheid aan toe en daar heeft u het al: oorzaken die de staat van uw parketvloer aantasten. Ook een slecht onderhoud kan ervoor zorgen dat een renovatie van uw parket onvermijdelijk is.

 

Professionele aanpak bij de renovatie van uw parket

 

Moet er enkel een beschermlaag worden aangebracht? Zijn er slechts een paar planken aan vervanging toe? Of is zo goed als heel uw vloer onhoudbaar geworden? Bij de renovatie van uw parket kijken onze professionals steeds wat het probleem is en hoe dat op de beste manier aangepakt kan worden. Een persoonlijke aanpak, dat bieden wij.

 

Nadat we uw parketvloer gerenoveerd hebben, zorgen we voor een juiste nabehandeling. We behandelen de onderkant tegen opstijgend vocht, maar ook de bovenkant kan op een heuse bescherming rekenen. Daarvoor maken we gebruik van verschillende producten, zoals lak, olie, was, beits en hardwaxolie. Elk van die producten is steeds van de beste kwaliteit.

 

Als uw parket een renovatie van JS-Parket achter de rug heeft, mag u van ons aannemen dat uw vloer weer voor lange tijd optimaal beschermd is tegen slijtage.

 

bottom of page