top of page

Reinigen parket en schuren parket

Bijgewerkt op: 28 mrt.

Professionele parketreiniging

Bij JS Parket behandelen we uw parket met de grootste zorg. We zorgen voor een behandeling op maat want het is belangrijk voor een goede parketreiniging dat die is afgestemd op uw vloer. Elke parketvloer is anders en heeft dus ook andere vereisten. We zorgen er voor dat uw vloer er na de parketreiniging terug als nieuw uitziet.

Natuurlijk willen we de kwaliteit van uw vloer behouden. Daarom vraagt een professionele parketreiniging tijd. Met behulp van kwalitatieve middelen verzorgen wij uw vloer.

Schuren van parket, waarom?

Als men een bestaand parket een nieuwe look wil geven, kiest men vaak voor schuren. Het is dus eigenlijk ook wel een andere benaming voor de renovatie van uw parket. Bij JS Parket kan u rekenen op het vakmanschap voor het schuren van uw parket. Schuren parket, het zorgt voor een nieuwe look in uw interieur.

Schuren parket, hoe gebeurt dit nu? Met een schuurmachine schuren we de bovenste afwerkingslaag van het parket eraf. Daarna kan u kiezen voor een nieuwe afwerking en kleur bovenop het brute hout. We zorgen er voor dat slechts een miniem deel van uw hout weggeschuurd wordt. Vakkennis en ervaring is dus heel belangrijk bij het schuren van parket.


Heeft uw parketvloer ook een opknapbeurt nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.Comments


bottom of page