top of page

Vloerbedekking op maat

Ben je op zoek naar de perfecte vloerbedekking voor je (nieuwe) woning? Bij JS Parket ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten vloeren, waaronder parketvloeren, laminaat, vinyl en vast tapijt. Met onze uitgebreide selectie aan vloerbedekkingen bieden wij een breed scala aan kleuren, motieven en kwaliteiten, zodat je gegarandeerd de perfecte vloer vindt die past bij jouw stijl en behoeften.


Ontdek onze soorten vloerbedekking

Parketvloeren

Parketvloeren zijn een tijdloze keuze die warmte en karakter toevoegen aan elke ruimte. Onze parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor je een unieke uitstraling gaat creëren die past bij je interieur.


Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn een duurzame en budgetvriendelijke optie die het uiterlijk van hout of steen nabootsen, zonder de bijbehorende kosten en onderhoud. Met laminaatvloeren van JS Parket geniet je van de uitstraling van echte houten vloeren met de voordelen van eenvoudig onderhoud en lange levensduur.


Vinylvloeren

Vinylvloeren bieden een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Onze vinylvloeren zijn verkrijgbaar in diverse dessins en zijn bestand tegen vocht en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.


Vast tapijt

Vast tapijt zorgt voor een warme en gezellige sfeer in elke kamer. Met ons assortiment aan tapijten in verschillende kleuren en texturen kan je eenvoudig de juiste sfeer creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.


Contacteer ons voor meer info

Of je nu op zoek bent naar de natuurlijke uitstraling van parket, de veelzijdigheid van laminaat, de duurzaamheid van vinyl of de warmte van tapijt, JS Parket heeft de perfecte vloerbedekking in huis.


Wij zijn gevestigd in Waregem maar werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Interesse? Neem contact met ons op!
コメント


bottom of page